Rehabilitering

Til dere som har basseng, kanskje tidligere VALGA kunder, og har planer om rehabilitering eller har behov for service, nytt overtrekk, pumpe/ filter eller andre oppgraderinger, kan vi tilby:

Bytte av bassengfolie. Vi representer Delifol bassengfolie og kan rehabilitere bassenget deres, eventuelt også bytte innstøpningsdetaljer som skimmer, innløp og lamper. Delifol har kommet med en rekk nye farger og mosaikk mønstre. Se billedserier om rehabilitering HER

Bytte av overtrekks duk. Vi representerer Safe T Cover og kan levere og bytte overtrekks duken, eller utføre service og bytte andre deler. Safe T Cover har kommet med flere nye farger.

Renseteknikk. Vi representerer Sta Rite pumper, sandfilter og patronfilter. Filterpatroner til Sta Rite Posiflo PTM finnes på lager.

Vi har, eller skaffer også deler til Hayward og Scandi pumper og filter.

Vi har, eller skaffer deler til motstrømsanlegg fra Hugo Lahme av type Junior og Uni.

Vi har, eller skaffer nye duker, filter eller renseanlegg til Krulland svømmebasseng.

Kanskje har dere tanker om å installere varmepumpe til oppvarming av bassenget. Vi har og monterer varmepumper i forskjellige størrelser.

Vi leverer og skyvbare tak i forskjellige typer.

Har dere innendørs basseng, leverer vi også luftavfuktere, nye aggregat til DANI og forskjellige typer termoovertrekk.

Med våre over 40 år som basseng leverandør har vi forbindelser til en rekke produsenter og leverandører og kan bistå med å skaffe reservedeler.